Navigation
Forum Threads
Last Seen Users
Name: faza79
09:12:21
dinbugis Name: dinbugis
09:49:46
ude Name: ude
09:53:05
PoP Name: PoP
4 weeks
Name: zaeydee
5 weeks
Name: nazri perlis
9 weeks
Abgbai Name: Abgbai
12 weeks
blink Name: blink
13 weeks
MNazidayu Name: MNazidayu
14 weeks
yemxpdc Name: yemxpdc
15 weeks
Name: Amieparjo
16 weeks
NOH1122 Name: NOH1122
21 weeks
piee Name: piee
22 weeks
norizanaja Name: norizanaja
23 weeks
samYNWA Name: samYNWA
23 weeks
asrie Name: asrie
23 weeks
Abdullah Name: Abdullah
35 weeks
ayoi Name: ayoi
39 weeks
Sham_ukay Name: Sham_ukay
42 weeks
shafiq7582 Name: shafiq7582
42 weeks
lanunV6 Name: lanunV6
46 weeks
azmeer82 Name: azmeer82
46 weeks
AmatDotCom Name: AmatDotCom
47 weeks
abe ku Name: abe ku
50 weeks
myakies Name: myakies
53 weeks
zulhisham Name: zulhisham
55 weeks
Jieyan Name: Jieyan
57 weeks
RF707Sepul Name: RF707Sepul
59 weeks
komeng moden Name: komeng moden
59 weeks
MFarizal Name: MFarizal
59 weeks
Users Online
-> Guests Online: 1

-> Members Online: 0

-> Total Members: 300
-> Newest Member: hadi
View Thread
 Print Thread
KONVOI AMAL PERAK/AGM
dinbugis
Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Kelab Pemilik MPV Nazaria Malaysia akan mengadakan Konvoi Kembara Amal Sinar Harapan dan cadangan disekalikan dengan AGM pada bulan MAC 2019.

Details:
Event : Kembara Amal Sinar Harapan (KASH)
Lokasi : Ipoh, Perak
Program : Amal
Tarikh : 8, 9 & 10hb Mac 2019
Hari : Jumaat, Sabtu, & Ahad
Note : Kena ambil cuti hari Jumaat
Masa : 3 Hari 2 Malam
Penginapan : TBA
Target : 50 AG
Untuk Hadir AGM : (tiada had).
AGM : Tiada Kos
Kos Event Penuh: RM500 (bayaran boleh ansuran)
Bayaran : Hotel 2 mlm, baju pilot , sticker, escort, program amal & kontigensi)

Sebarang pertanyaan berkenaan event boleh terus menghubungi AJK Event Tn Congek ditalian: 0122914487/0192156616
 
dinbugis
Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Kelab Pemilik MPV Nazaria Malaysia akan mengadakan Konvoi Kembara Amal Sinar Harapan dan cadangan disekalikan dengan AGM pada bulan MAC 2019.

Details:
Event : Kembara Amal Sinar Harapan (KASH)
Lokasi : Ipoh, Perak
Program : Amal
Tarikh : 8, 9 & 10hb Mac 2019
Hari : Jumaat, Sabtu, & Ahad
Note : Kena ambil cuti hari Jumaat
Masa : 3 Hari 2 Malam
Penginapan : Tower Regency Hotel
Target : 50 AG
Untuk Hadir AGM : (tiada had).
AGM : Tiada Kos
Kos Event Penuh: RM500 (bayaran boleh ansuran)
Bayaran : Hotel 2 mlm, baju pilot , sticker, escort, program amal & kontigensi)

*Tarikh 1st Deposit: RM150 pada 1 Januari 2019*
*Tarikh 2nd Payment: RM150 pada 1 Februari 2019*
*Tarikh Full Payment: RM200 pada 1 Mac 2029*

Kepada yg berminat sila update nama kpd:
Tn Din Bugis 0193847832 atau
Tn Abe Chan 0127770880 atau
Tn2 AJK Kelab

#Sila buat bayaran ke akaun:
Akaun Event RF......πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

*CIMB BANK BERHAD*
*NO AKAUN: 8603419646*
*KELAB PEMILIK MPV NAZA RIA MALAYSIA*

Sebarang pertanyaan berkenaan event boleh terus menghubungi AJK Event Tn Congek ditalian: 0122914487/0192156616
++++++++++++++++++++++++++++++++

*(Full Payment)* βœ…βœ…βœ…
-------------------------
1-RF018 Jept YDP RM500 4/1/19
2-RF353 Malek RM150 29/12/18+RM350 8/1/19
3-RF1046 Zulhaidi RM150 3/1/19+RM350 7/1/19
4-RF1136 Idkham RM500 3/1/19
*5-RF1200 Sham RM500 4/1/19 *(TD)*
6-RF1210 Ali Pontian RM500 9/1/19
7-RF730 Shah Black RM200 21/1/19+RM300 26/1/19
8-RF434 Ramly RM500 31/1/19
9-RF1030 Deenz RM50 (lebihan kadl) 15/1/19+RM100 23/1/19+RM350+RM54 Tshirt 31/1/19

*(Paid/Unpaid)*βœ”βœ”βœ”
------------------------
10-RF888 Din Bugis
RF464 Hj Kamarul
RF543 Congek
RF598 Hamzah BJ RM150 9/1/19βœ”
RF626 Azrul
RF631 Limie
RF632 Bain
RF643 D'Latar RM200 8/1/19βœ”
RF649 Udin
RF655 Harry
RF683 De Tompel
RF693 Nadzri RM100 (lebihan kadl) 15/1/19+RM200 20/1/19βœ”
RF754 Ude RM100 (lebihan kadl) 15/1/19βœ”
RF840 Zaley Gurun RM350 29/1/19βœ”
RF1029 Ayem RM50 (lebihan kadl) 15/1/19βœ”
RF1113 Peter Awie RM300 3/1/19+RM50 (lebihan kadl) 15/1/19βœ”
RF297 Azmi Bidor
RF1122 Noh RM150 2/1/19+RM200 28/1/19βœ”
RF1149 Masrul RM150 3/1/19βœ”
RF1193 Syapit
RF1198 Nik Afenzi
RF1226 Noor Ali
RF1228 Cek Wan
RF502 Wak Mus RM250 22/1/19βœ”
RF748 Hj Mie RM200 2/1/19βœ”
RF700 Along Styloe
RF1150 Anaz RM150 2/1/19βœ”
RF1257 Nash RM150 30/12/18βœ”
RF1025 Isnin
RF1141 Abhalfalah RM150 29/12/18βœ”
RF1263 Asrie
RF1219 Jasmin
RF1101 Bulah
RF1184 Jajad RM150 (Contra kadl) 11/1/19βœ”
RF328 Shaiful WPR RM100 (lebihan kadl)+RM300 15/1/19βœ”
RF1027 Ustaz Kasyidi RM100 (lebihan kadl) 15/1/19βœ”
RF1899 Jamal
RF575 Mat Saharo RM100 (lebihan kadl) 15/1/19βœ”
RF1232 Zahidi
RF646 Yem RM50 (lebihan kadl) 15/1/19βœ”
RF160 Reamy's
RF727 Noordin RM150 9/1/19βœ”
RF525 Tok Wan
RF1224 Faizal
RF686 Abdullah
RF758 M Farizal RM200 6/1/19βœ”
RF1035 TS Najib
RF1234 Ayong RN
58-RF1214 Nazri
59-
60-


#Update semasa: 31/1/2019
================================
Edited by dinbugis on 31-01-2019 20:32
 
dinbugis
*PROGRAM KONVOI AMAL SINAR HARAPAN (PERAK)*

Sumbangan amal kepada Anak2 Yatim, Ibu Tunggal, OKU, Fakir Miskin dalam pelbagai bentuk (Barangan @ Wang Tunai) seiringan KASH, 8-10/3/2019 di Perak.

#Tarikh akhir sumbangan 5/3/2019.

Maklumat lanjut, sila hubungi Tn DB (NYDP) 019-3847832 atau Tn Azrul (PBH) 019-2662494.

Sila whatsapp slip bayaran untuk tujuan rekod.

Sumbangan wang tunai sila bank in kedalam akaun:
*CIMB BANK BERHAD*
*NO.AKAUN: 8603419646*
*KELAB PEMILIK MPV NAZARIA M'SIA*

Nama2 Penyumbang:
1- Hamba Allah RM50 (9/1/2019)
2- Hamba Allah RM50 (13/1/2019)
3- Hamba Allah RM50 (23/1/19)
4- Hamba Allah RM600 (23/1/2019)
5- Hamba Allah RM300 (28/1/2019)
6-

Terima kasih diatas segala sumbangan. Moga Allah membalas budi baik Tn/Pn.

#Update semasa 28/1/2019

✍🏼 abeacan
9/1/2019
 
dinbugis
*NOTIS PEMBERITAHUAN AGM KELAB PEMILIK MPV NAZA RIA MALAYSIA 2019*

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kelab Ria Family akan mengadakan 'Mesyuarat Agong Tahunan' (AGM) 2019 pada ketetapan berikut:

Tarikh: 8 Mac 2019 (disekalikan dengan Konvoy Amal /KASH di Ipoh)
Hari: Jumaat
Masa: 9.00 mlm - 11. 30pm.
Tempat: Tower Regency Hotel, Ipoh, Perak.

*Agenda AGM:*
----------------------
~ Doa.....
~ Kata-kata Aluan Tn YDP
~ Pengesahan minit AGM 2018.
~ Pembentangan Aktiviti Kelab 2018
~ Pembentangan kewangan 2018
~ Perbincangan usul / Hal2 berbangkit
~ Ucapan penutup / ~ Bersurai

Kehadiran:
~ Sila maklumkan kepada AJK dan MT untuk pengurusan logistic dan record.

*# Tarikh akhir pengesahan kehadiran dan usul AGM pada 28/2/2019*

*USUL AGM:*
-----------------------
1- RF434 Ramly - Mengusulkan pada AGM ini, YDP di beri kuasa melantik terus PSU sekarang sebagai SU kelab dan YDP melantik terus seorang ahli lain sebagai PSU yang baru.

2- RF1141 AbhAlfalah - Jadual aktiviti kelab 2019 disediakan utk setahun penuh supaya ahli2 boleh merancang dan membuat persediaan awal.

3- RF686 ABDSHAM - Di wujukkan buku panduan/tata tertip akhli (HandBook). hardcopy atau softcopy. Hardcopy akan d berikan kpd stiap ahli baru dan softcopy bole d share dlm group WA and juga d Website Klab.

4- RF626 Azrul (PBH) - Lantik RF688 Pn Finaz sebagai SU baru bagi mengganti kekosongan jawatan yang ditinggalkan oleh mantan SU RF658 Ayoi.

5-RF1030 Deenz- cadang adakan edisi khas sticker cermin blkg konvoi2 yg telah dianjurkan sebelum ini dlm bentuk bulat lebih kecil dari yg sediada(4 segi tepat).Ini utk mengantikan sticker konvoi lama yg telah pudar/usang.Sticker bersaiz biasa seperti sekarang dijangka akan menutup keseluruhan cermin blkg jika ahli aktif mengikuti konvoi..nak buang yg lama tanpa diganti baru terasa sayang pula..kenangan.

6-RF700 AlongStyloe-

1)Hanya ahli yg berdaftar semasa layak untuk hadir AGM dan mengemukakan sbrng permasaalahan trhadap kelab.
2)memastikan ahli bersekutu (ahli tp x AG)terlebih dahulu memohon izin daripada MT untuk hadir AGM sebagai permerhati dan tidak layak untuk di calonkan dlm apa2 jua jawatan dlm kelab atas sebab hanya sebagai ahli bersekutu dan tidak mencampuri urusan kelab

3)Ahli bersekutu di izinkan untuk mengikuti sebarang aktiviti yg d anjurkan kelab atas keizinan MT kelab
Walau bagaimana pun perkara tersebut akan terbatal andainya ahli bersekutu telah membeli AG(nazaria) semula.TQ.Waslam

7-
*KEHADIRAN:*
-----------------------
1-RF018 JEPT
2-RF888 DB
3-RF754 UDA
4-RF626 AZRUL
5-RF543 CONGEK
6-RF655 HARRY
7-RF649 UDIN
8-RF1234 AYONG
9-RF434 RAMLI
10-RF160 REAMY'S
11-RF1226 Noor Ali
12-RF1141 AbhAlfalah
13-RF758 M.FarizaL
14-RF1039 Zul Proton
15-RF1228 Cekwan
16-RF1260 Along
17-RF686 Abdsham
18-RF688 Finaz
19-RF1030 Deenz
20-RF1263 Asrie
21-RF1025 Isnin
22-RF818 Bravo8
23-RF525 Tok Wan
24-RF1027 Ustaz Kasyidi
25-RF035 Abg Bai
26-RF1136 Idkham
27-RF297 Azmi Bidor
28-RF840/18 Zaley Gurun
29-RF693 Nadzri
30-RF1232 Zahidi
31-RF502 Wak Mus
32-RF730 Black
33-RF1150 Anaz
34-RF598 HAMZAH BJ
35-RF1899 Jamal
36-RF1029 Ayem
37-RF1122NOH
38-RF1254 Lie Changloon
39-RF1035 TS Najib
40-RF1184 JAJAD
41-RF1199-paksu johari
42-RF1219 Jas Semenyih
43-RF1256 Iqmal
44-RF1080 Nani
45-RF700 AlongStyloe
46-RF1214 Nazri
47-RF353 Malik
48-
49-
50-

*Ahli yang hadir mestilah ahli berbayar tahun semasa. Ahli yang tidak memperbaharui yuran hanya boleh hadir AGM sebagai pemerhati.*

Sehubungan dengan itu, pembaharuan yuran keahlian boleh dibuat mulai sekarang.

Kehadiran Tn/Puan amat dihargai dan didahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.


(✍🏼 RF567 Abeacan) P SU
*b/p: YDP Kelab Naza Ria Malaysia*


*11/1/2019*
 
dinbugis
*PROGRAM KONVOI AMAL SINAR HARAPAN (PERAK)*

Sumbangan amal kepada Anak2 Yatim, Ibu Tunggal, OKU, Fakir Miskin dalam pelbagai bentuk (Barangan @ Wang Tunai) seiringan KASH, 8-10/3/2019 di Perak.

#Tarikh akhir sumbangan 5/3/2019.

Maklumat lanjut, sila hubungi Tn DB (NYDP) 019-3847832 atau Tn Azrul (PBH) 019-2662494.

Sila whatsapp slip bayaran untuk tujuan rekod.

Sumbangan wang tunai sila bank in kedalam akaun:
*CIMB BANK BERHAD*
*NO.AKAUN: 8603419646*
*KELAB PEMILIK MPV NAZARIA M'SIA*

Nama2 Penyumbang:
1- Hamba Allah RM50 (9/1/2019)
2- Hamba Allah RM50 (13/1/2019)
3- Hamba Allah RM50 (23/1/19)
4- Hamba Allah RM600 (23/1/2019)
5- Hamba Allah RM300 (28/1/2019)
6- RN Auto RM500 (1/2/2019)
7- RF1076 Reamy RM120 (2/2/2019)
8- Hamba Allah RM1000 (3/2/2019)
9- Hamba Allah RM25 (12/2/19)
10- Hamba Allah RM615 (20/2/19)
11- Hamba Allah RM50 (21/2/19)
12- Hamba Allah RM50 (27/2/19)
13- Noble Energy Const. Sdn Bhd RM1500 (28/2/19)
14- Hamba Allah RM50 (28/2/19)
15- Hamba Allah RM180 (1/3/19)
16- Warga Psr mlm RM100 (3/3/19)
17- Warga Psr mlm RM100 (3/3/19)
18- Hamba Allah RM500 (4/3/2029)
19-

Terima kasih diatas segala sumbangan. Moga Allah membalas budi baik Tn/Pn.

*#Update semasa 4/3/2019*

✍🏼 abeacan
4/3/2019
 
dinbugis
Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Kelab Pemilik MPV Nazaria Malaysia akan mengadakan Konvoi Kembara Amal Sinar Harapan dan cadangan disekalikan dengan AGM pada bulan MAC 2019.

Details:
Event : Kembara Amal Sinar Harapan (KASH)
Lokasi : Ipoh, Perak
Program : Amal
Tarikh : 8, 9 & 10hb Mac 2019
Hari : Jumaat, Sabtu, & Ahad
Note : Kena ambil cuti hari Jumaat
Masa : 3 Hari 2 Malam
Penginapan : Tower Regency Hotel
Target : 50 AG
Untuk Hadir AGM : (tiada had).
AGM : Tiada Kos
Kos Event Penuh: RM500 (bayaran boleh ansuran)
Bayaran : Hotel 2 mlm, baju pilot , sticker, escort, program amal & kontigensi)
πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’πŸ“’
*NOTE!!!!!*
*Cabutan bertuah dan hadiah2 menarik menanti anda semasa AGM*

*Tarikh mula deposit : RM150 pada 01 Januari 2019
*Tarikh 2nd pymt: RM150 pada 01hb Febuari 2019
*Tarikh full payment: RM200 pada 01hb Mac 2019

Kepada yg berminat sila update nama kpd:
Tn Din Bugis 0193847832 atau
Tn Abe Chan 0127770880 atau
Tn2 AJK Kelab

#Sila buat bayaran ke akaun:

Akaun Event RF......πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

*CIMB BANK BERHAD*
*NO AKAUN: 8603419646*
*KELAB PEMILIK MPV NAZA RIA MALAYSIA*

Sebarang pertanyaan berkenaan event boleh terus menghubungi AJK Event Tn Congek ditalian: 0122914487/0192156616
++++++++++++++++++++++++++++++++

*(Full Payment)* βœ…βœ…βœ…
-------------------------
1-RF018 Jept YDP RM500 4/1/19+RM105 tshirt 20/2/19
2-RF353 Malek RM150 29/12/18+RM350 8/1/19
3-RF1046 Zulhaidi RM150 3/1/19+RM350 7/1/19
4-RF1136 Idkham RM500 3/1/19
5-RF1210 Ali Pontian RM500 9/1/19
6-RF730 Shah Black RM200 21/1/19+RM300 26/1/19
7-RF434 Ramly RM500 31/1/19
8-RF1030 Deenz RM50 (lebihan kadl) 15/1/19+RM100 23/1/19+RM350+RM54 Tshirt 31/1/19
9-RF632 Arbain RM500 2/2/19
10-RF160 RM350 7/2/19 (1 mlm)
11-RF1257 Nash RM150 30/12/18+RM350 7/2/19
12-RF328 ShaifulWPR RM100 (lebihan kafl)+RM300 15/1/19+RM100 7/2/19
13-RF1029 Ayem RM50 (lebihan kadl)+RM450 8/2/19
14-RF748 Hj Mie RM200 2/1/19+RM300 10/2/19
15-RF1263 Asrie RM326 (xstay in) 10/2/19
16-RF502 Wak Mus RM250 22/1/19+RM300 12/2/19 *(TD)*
17-RF643 D'Latar RM200 8/1/19+RM400 14/2/19
18-RF1113 Peter Awie RM300 3/1/19+RM50 (lebihan kadl) 15/1/19+RM240 14/2/19
19-RF758 MFarizal RM200 6/1/19+RM200 22/19+RM120 14/2/19
20-RF1035 TS Najib RM500+RM100 tshirt 16/2/19
21-RF754 Ude RM100 (lebihan kadl) 15/1/19+RM500 17/2/19
22-RF1224 Faizal Chemor RM255+ tshirt 20/2/19
23-RF686 Abdsham RM300 3/2/19+RM280+tshirt 24/2/19
24-RF1228 Cekwan RM200 8/2/19+RM365+tshirt 26/2/19
25-RF693 Nadzri RM100 (lebihan kadl) 15/1/19+RM200 20+1/19+RM289+tshirt 28/2/19
26-RF1232 Zahidi RM250 13/2/19+RM290+tshirt 28/2/19
27-RF840/18 Zaley RM350 29/1/19+RM170+tshirt 28/2/19
28-RF1150 Anaz RM150 2/1/19+RM200 6/2/19+RM215+tshirt 28/2/19
29- RF700 Alongstyloe RM370+tshirt 15/2/19+RM200 1/3/19
30-RF1027 Kasyidi RM100 (lbian kafl) 15/1/19+RM609+tshirt 3/3/19
31-RF1149 Masrul RM150 3/1/19+RM300 28/2/19+RM121 4/3/19

*(Half Paid)* βœ”βœ”βœ”
-------------------
32-RF888 Din Bugis RM200 2/2/19βœ”
RF598 Hamzah BJ RM150 9/1/19βœ” *(TD)*
RF1122 Noh RM150 2/1/19+RM200 28/1/19βœ” *(TD)*
RF1141 Abhalfalah RM150 29/12/18βœ” *(TD)*
RF1184 Jajad RM150 (Contra kadl) 11/1/19βœ” *(TD)*
RF575 Mat Saharo RM100 (lebihan kadl) 15/1/19βœ” *(TD)*
RF646 Yem RM50 (lebihan kadl) 15/1/19βœ”
RF727 Noordin RM150 9/1/19+RM150 12/2/19βœ”
RF543 Congek RM250 11/2/19βœ”
RF1234 Ayong RM450 11/2/19βœ”
RF626 Azrul RM150 11/2/19βœ”
RF655 Harry RM200 11/2/19βœ”
RF1219 Jasmin RM400 11/2/19βœ”
RF1226 Noor Ali RM200 14/2/19βœ”
RF1025 Isnin RM250+tshirt 18/2/19+RM25 28/2/19βœ”
47-RF464 Hj Kamarul RM300 20/2/19βœ”

*(Not Yet Paid)...*
---------------------------
xxxxxxx



#Update semasa: 4/3/2019
================================
 
dinbugis
*Update 4/3/2019*

List yg stay 1 mlm/2 mlm...

1. Tn Bravo (1 mlm) RM150 2/3/19βœ…
2. Tn Isnin (1 mlm) RM150 18/2/19βœ…
3. Tn Reamy's (1 mlm) RM150 7/2/19βœ…
4. Pn Finaz
5. Pn Nani RM150 (1 mlm) 15/2/19+(+ 2 bilik) RM280 23/2/19βœ…
6. Tn Kasyidi (Check in 7hCool RM609 3/3/19βœ…
7. Tn Amir Nilai RM150 27/2/2019βœ…
8. Tn YDP (+1 bilik) RM280 20/2/19βœ…
9. Tn Noh RM350 (1 mlm) + tshirt 28/1/19βœ…
10. Tn Eamy (1 mlm) RM150 4/3/19βœ…
11. TN Abu (1 mlm) RM150 3/3/19βœ…


**list nie biar update dlm group nie shj...sila update cepat sbb bilik terhad
 
dinbugis
*NOTIS PEMBERITAHUAN AGM KELAB PEMILIK MPV NAZA RIA MALAYSIA 2019*

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Kelab Ria Family akan mengadakan 'Mesyuarat Agong Tahunan' (AGM) 2019 pada ketetapan berikut:

Tarikh: 8 Mac 2019 (disekalikan dengan Konvoy Amal /KASH di Ipoh)
Hari: Jumaat
Masa: 9.00 mlm - 11. 30pm.
Tempat: Tower Regency Hotel, Ipoh, Perak.

*# TARIKH AKHIR PENGESAHAN KEHADIRAN DAN USUL AGM PADA 28/2/2019.*

πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£πŸ“£
*Cabutan bertuah dan hadiah2 menarik menanti anda semasa AGM.*

*Agenda AGM:*
----------------------
~ Doa.....
~ Kata-kata Aluan Tn YDP
~ Pengesahan minit AGM 2018.
~ Pembentangan Aktiviti Kelab 2018
~ Pembentangan kewangan 2018
~ Perbincangan usul / Hal2 berbangkit
~ Ucapan penutup / ~ Bersurai

Kehadiran:
~ Sila maklumkan kepada AJK dan MT untuk pengurusan logistic dan record.

*USUL AGM:*
-----------------------
1- RF434 Ramly - mengusulkan agar sebelum pemilihan MT/AJK baru di jalankan, fasal 4(8) perlembagaan kelab di mansuhkan iaitu dengan erti kata lain, pemilik bengkel dibenarkan dilantik sebagai MT/AJK terutamanya sebagai AJK teknikal

2- RF1141 AbhAlfalah - Jadual aktiviti kelab 2019 disediakan utk setahun penuh supaya ahli2 boleh merancang dan membuat persediaan awal.

3- RF686 ABDSHAM - Di wujukkan buku panduan/tata tertip akhli (HandBook). hardcopy atau softcopy. Hardcopy akan d berikan kpd stiap ahli baru dan softcopy bole d share dlm group WA and juga d Website Klab.

4- RF626 Azrul (PBH) - Lantik RF688 Pn Finaz sebagai SU baru bagi mengganti kekosongan jawatan yang ditinggalkan oleh mantan SU RF658 Ayoi.

5-RF1030 Deenz- cadang adakan edisi khas sticker cermin blkg konvoi2 yg telah dianjurkan sebelum ini dlm bentuk bulat lebih kecil dari yg sediada(4 segi tepat).Ini utk mengantikan sticker konvoi lama yg telah pudar/usang.Sticker bersaiz biasa seperti sekarang dijangka akan menutup keseluruhan cermin blkg jika ahli aktif mengikuti konvoi..nak buang yg lama tanpa diganti baru terasa sayang pula..kenangan.

6-RF700 AlongStyloe-

1)Hanya ahli yg berdaftar semasa layak untuk hadir AGM dan mengemukakan sbrng permasaalahan trhadap kelab.
2)memastikan ahli bersekutu (ahli tp x AG)terlebih dahulu memohon izin daripada MT untuk hadir AGM sebagai permerhati dan tidak layak untuk di calonkan dlm apa2 jua jawatan dlm kelab atas sebab hanya sebagai ahli bersekutu dan tidak mencampuri urusan kelab

3)Ahli bersekutu di izinkan untuk mengikuti sebarang aktiviti yg d anjurkan kelab atas keizinan MT kelab
Walau bagaimana pun perkara tersebut akan terbatal andainya ahli bersekutu telah membeli AG(nazaria) semula.TQ.Waslam

7-RF1122NOH - cadangan- ujudkan SESAMA KITA-SPARE PART group, MASALAH utama ahli ialah sparepart:memang dah ada group sales, tapi memacam benda ada kat situ, ni kita * khaskan* utk sparepart NAZA RIA sahaja.
Sesiapa pun bolih warta/iklan kan barang apa dia ada @nak jual... tak semestinya mekanik atau workshop, org perseorangan pun bolih; kalau berani letak harga sekali lagi bagusπŸ‘,kalau ada persaingan yg sehat pun dikalangan sesama kita, ahli RIA FAMILY jugak... mungkin harga berbeza.. tapi bergantung pd kualiti barang, siap pasang ke, siap hantar ke.. mcm2 faktor laa
*CONTOH*

1 . Water Pump(pic)
Nama brg: water pump naza ria
Condition: 8/10 yr 2004 (2nd)
Harga : RM 230 siap pasang
: RM 170 brg shj *(tak masuk penghantaran)*

Ni *contoh sahaja*
Jadi ahli yg nak cari sparepart bolih selalu refer kat group ni,mungkin perlu brg ganti atau utk spare mase akan dtg/breakdown
- harga lebih competitive
- memudahkan ahli
- ahli ada β€˜pengetahuan’ sikit harga sparepart.
...mungkin akan dtg bolih iklan kan kos service pulak, tukar plug, tukar cermin,service radiator dan sebagainya..

8. Tidak melantik semula YDP 2018 (RF018) ke jawatan YDP 2019/2020... JEPT/RF018

9. Membatalkan usul 6 tahun lepas yg menghadkan 3 tahun kpd ahli untuk memegang jawatan yg sama di dalam kelab... RF018/Jept

10. AGM hanya memilih YDP dan 3 anggota majlis tertinggi (tiada jawatan ditetapkan) . 2 lagi anggota majlis tertinggi adalah atas lantikan YDP dan jawatan di dalam MT akan disusun oleh YDP yg dipilih.... RF018/Jept.

11. *RF 707 Sepul*

*a).* Pemilihan MT dikekalkan spt dlm perlembagaan yakni setahun sekali.

*Cool.* Tempoh utk memegang jawatan MT mestilah utk 2 penggal sahaja setiap jawatan.

*c).* Perlembagaan tidak membenarkan pemilik bengkel menjadi ajk teknikal kerana faktor conflict of interest. *Tolong kekalkan*

*d).* Ahli yg dipilih untuk menjadi MT atau AJK mestilah bebas dr mane2 group, komuniti mahupun kelab yg sama jenis kenderaan.

*e).* MT yg dilantik perlu mematuhi perlembagaan berkaitan penandatangan buku cek, yg telah termaktub dlm perlembagaan

*f).* Semua jawatan MT / AJK dipilih oleh ahli,

*g).* Ahli berbaya semase tapi tidak mempunyai Naza Ria atau Kia Carnival tidak layak utk memegang sebarang jawatan dalam Kelab walaupun sebagai penasihat

*h).* Kekal semua perlembagaan yang sudah diluluskan oleh ROS

*i).* Mana2 akaun kelab yg penandatangannya tidak mengikuti perlembagaan kelab samaada ubah penandatangan atau ditutup terus

*j).* MT / AJK yg menguruskan Sosial Media atau Web Rasmi Kelab hendak la menggunakan Name Sendiri bukan Name Produk yg dijual oleh MT / AJK

*KEHADIRAN:*
-----------------------
1-RF018 JEPT
2-RF888 DB
3-RF754 UDA
4-RF626 AZRUL
5-RF543 CONGEK
6-RF655 HARRY
7-RF649 UDIN
8-RF1234 AYONG
9-RF434 RAMLI
10-RF160 REAMY'S
11-RF1226 Noor Ali
12-RF1141 AbhAlfalah
13-RF758 M.FarizaL
14-RF1039 Zul Proton
15-RF1228 Cekwan
16-RF1260 Along
17-RF686 Abdsham
18-RF688 Finaz
19-RF1030 Deenz
20-RF1263 Asrie
21-RF1025 Isnin
22-RF818 Bravo8
23-RF525 Tok Wan
24-RF1027 Ustaz Kasyidi
25-RF035 Abg Bai
26-RF1136 Idkham
27-RF297 Azmi Bidor
28-RF840/18 Zaley Gurun
29-RF693 Nadzri
30-RF1232 Zahidi
31-RF502 Wak Mus
32-RF730 Black
33-RF1150 Anaz
34-RF598 HAMZAH BJ
35-RF1899 Jamal
36-RF1029 Ayem
37-RF1122NOH
38-RF1254 Lie Changloon
39-RF1035 TS Najib
40-RF1184 JAJAD
41-RF1199 Paksu Johari
42-RF1219 Jas Semenyih
43-RF1256 Iqmal
44-RF1080 Nani
45-RF700 AlongStyloe
46-RF1214 Nazri
47-RF353 Malik
48-RF727 Noordin
49-RF632 Arbain
50-RF643 D'Latar
51-RF063 Suhaimee
52-RF119 TOK JANGGUT
53-RF095 Akhai
54-RF1165 Amir Nilai
55-RF1224 Faizal Chemor
56-RF567 Abecan
57-RF 707 Sepul
58-RF328 ShaifulWPR
59-RF1276 Abu
60-RF1149 Masrul
61-RF608 Eamy
===================

*Ahli yang hadir mestilah ahli berbayar tahun semasa. Ahli yang tidak memperbaharui yuran hanya boleh hadir AGM sebagai pemerhati.*

Sehubungan dengan itu, pembaharuan yuran keahlian boleh dibuat mulai sekarang.

Kehadiran Tn/Puan amat dihargai dan didahulukan dengan ucapan ribuan terima kasih.


(✍🏼 RF567 Abeacan) PSU
*b/p: YDP Kelab Naza Ria Malaysia*


*11/1/2019*
 
Jump to Forum:
Daftar / Register
Untuk mendaftar/ register penggunaan website ini, sila whatsapp nick name dan alamat emel kepada webmaster di talian 0197773410. Terima kasih.
Login
Username

Password



Forgotten your password?
Request a new one here.
INFO RF
News Scroller
Shoutbox
You must login to post a message.

28-02-2019 17:42
Aah...simpan buat pakasam Grin

29-01-2019 22:45
Mana gambar terkini aktiviti riafamili?..... Simpan je ke?....

08-01-2019 22:15
Wah portal dah berwajah baru... Smile

06-01-2019 21:20
Yeyy.... Dah ada semula.......

27-07-2018 19:45
salam..RF tak buat Treasure Hunt ke..menarik kalau buat.... Smile

18-06-2018 16:48
Selamat Hari Raya....

01-05-2018 00:23
Smile

27-04-2018 18:58
salam jieyan

21-04-2018 21:55
salam perkenalan 01156768659

18-03-2018 03:48
Notis 1st Meeting MT/AJK 2018-2010 LOKASI : PEJ.CAWANGAN SEPUTEH DBKL MASA : 10.30 am TARIKH : 18 Mac 2018

28-02-2018 18:02
Smile

20-02-2018 03:53
5 HARI LAGI AGM RF KE-13

02-02-2018 01:04
Frown

30-01-2018 20:18
AGM KELAB RA FAMILY - 24HB FEB 2018. UNDERGROUND/BAWAH DATARAN MERDEKA.

03-01-2018 23:53
salam tahun baru, moga semua pon semakin baik..

Render time: 0.41 seconds
430,308 unique visits